Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

TIETOSUOJASELOSTE

 

1. Rekisterinpitäjä

Koulutettu hieroja ja urheiluhieroja Julia Kiljunen

Pakkahuoneenkatu 5, 90100 OULU

0400578003

julia.kiljunen@gmail.com

Y-tunnus 2924339-9

 

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Julia Kiljunen

 

3. Rekisterin nimi

Koulutettu hieroja ja urheiluhieroja Julia Kiljunen asiakasrekisteri

 

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus 

Henkilötietoja kerätään ja käytetään asiakassuhteiden ylläpitämiseen, hoidon suunnitteluun ja seurantaan. Rekisteriin voidaan liittää ajanvarausjärjestelmän (Vello) tietoja.

 

5. Rekisterin tietosisältö

Henkilötiedot: nimi, syntymäaika, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, harrastukset, työ. Asiakkaan hoitoon olennaisesti liittyvät terveystiedot, sekä hoidon toteutus.

 

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Tiedot kerätään asiakkaalta itseltään. Lisäksi rekisteri sisältää asiakaskäynnin aikana esiin tulevat hoitoon olennaisesti liittyvät asiat.

 

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

 

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Ei siirretä.

 

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

9.1. Manuaalinen aineisto

Asiakaspaperit ovat tallennettuna lukittuun kaappiin.

9.2. ATK:lla käsiteltävät tiedot

Tiedot on suojattu ja tallennettu ajanvarausjärjestelmään (Vello). Yrittäjällä on palveluun henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana, jolloin ulkopuoliset eivät pääse tietoihin käsiksi.

 

10. Tarkastusoikeus

Henkilötietolain mukaan asiakkaalla on oikeus saada tarkastaa itseään koskevat tiedot.

 

11. Oikeus vaatia tietojen korjaamista

Henkilötietolain mukaan asiakkaalla on oikeus vaatia virheellisten tietojen oikaisua.

 

12. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Asiakas voi kieltää käyttämästä tietoja muuhun kuin hoitosuhteeseen. Esimerkiksi markkinointiin.

 

 Tietosuojaseloste päivitetty 4.7.2018